Magyar Szó

Forum nyomda

Színekben gondolkodunk,
minőségben nyomtatunk.

RÓLUNK

A Forum nyomdát 1957-ben azzal a céllal alapították, hogy a már
megjelenő Magyar Szót – mint az egyetlen magyar nyelvű napilapot –, valamint más kisebbségi nyelveken megjelenő kiadványokat nyomtassa. Ezzel nemcsak a magyar nyelven megjelenő egyetlen napilapunk nyomtatásának jövője vált biztossá, de egyéb kiadványok minőségi készítése is.

Ma a Forum nyomda a Magyar Szó Lapkiadó Kft. szervezeti egysége, melynek alapítója a Magyar Nemzeti Tanács.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kreativitás, pontosság és megbízhatóság: fedezze fel nyomtatási szolgáltatásainkat és legújabb technológiáinkat, amelyek még hatékonyabbá és lenyűgözőbbé teszik munkánkat!

Grafikai tervezés és előkészítés

Teljes megoldást kínálunk nyomtatott anyagaihoz – a kreatív tervezéstől a professzionális nyomdai előkészítésig, stílusosan és pontosan megvalósítjuk elképzeléseit.

Csomagolóanyag gyártása

Az Ön márkáját kiemelő kartoncsomagolásokat készítünk! Az egyedi tervezéstől a kiváló minőségű kartondobozok gyártásáig az Ön igényeihez igazodunk, és olyan megbízhatóságot és esztétikát biztosítunk, amely örömet szerez ügyfelei számára.

Digitális nyomtatás

Gyors, kiváló minőségű digitális nyomtatás minden projektjéhez! A kis szériáktól a nagyobb megrendelésekig minden igényhez igazodó, csúcsminőségű nyomtatást kínálunk.

Síknyomás

Fejlett technológiánkkal és szakértő csapatunkkal kiváló ofszetnyomtatást biztosítunk, amely élénk színeket, éles részleteket és tartós minőséget nyújt, nyomot hagyva a célpiacon.

Rotációs nyomtatás

Ha nyomtatott anyagok hatékony tömeggyártását keresi, rotációs gépünk a tökéletes megoldás az Ön számára! A rotaciós nyomtatás gazdaságos nagy példányszámok esetén, előnyei a nagy sebesség és az optimális minőség.

Értékjegyek nyomtatása

Az Ön értékjegyei kivételes nyomatot érdemelnek, amely tükrözi fontosságukat! A bélyegek, borítékok és különféle értéktárgyak speciális grafikai termékek, melyek előállítása magas minőséget és ellenőrzést igényel.

TERMÉKKÍNÁLATUNK

Keressen inspirációt korábbi nyomdai projekteink között!

Csomagolóanyag gyártása

Zsinórfüles reklámtáskák

Játékkártyák

Oklevelek és naptárak

Jegyzetfüzetek és ajándékkártyák

Értékjegyek nyomtatása

Könyvsorozatok díszdobozban

Kemény és puha kötésű könyvek

Napi-, heti- és havilapok

ISMERJE MEG TECHNOLÓGIÁINKAT!

Előkészítés

A nyomdai előkészítés kulcsfontosságú lépés a professzionális és minőségi nyomtatás folyamatában. Ez a fázis biztosítja, hogy a tervezett anyagok és dokumentumok megfelelően legyenek előkészítve a nyomtatáshoz, így lehetővé téve a kívánt eredmény elérését.

Sík- és rotációs nyomtatás

Sokéves tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy elégedett lesz a minőségi nyomtatással, amely a jó reklám legfontosabb feltétele.

Csomagolás- és papírdobozgyártás

Egyedi csomagolások tervezését is vállaljuk. Egy termékkel való találkozás pillanata kiemelt fontosságú, a megfelelő dizájn előnyt jelent a döntéshozás pillanatában.

Kötészet

A grafikai kötészet a legösszetettebb folyamat, amelyben a termék megkapja végső megjelenését. Magasan képzett csapatunk sokéves munkatapasztalattal biztosítja, hogy ügyfelünk kiválóterméket kapjon.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Kézzelfoghatóvá tesszük nyomdai anyagait!

Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk szívesen segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb nyomdai megoldást saját, illetve céges tervei megvalósítására. Szívesen segítünk ötleteinek megvalósításában, forduljon hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésére mindenben, ami nyomdai.

REFERENCIÁINK

Ismerje meg partnereinket

ELÉRHETŐSÉGEINK

Magyar Szó Lapkiadó Kft., Forum nyomda
Vojvoda Mišić 1., Újvidék, Szerbia

Termelési csarnok: Laza Nančić 47., 21000 Újvidék, Szerbia

© Minden jog fenntartva. 2024 | Magyar Szó Forum nyomda